Transport si retururi

Termeni și condiții de livrare

Livrarea produselor se face în 1-2 zile lucrătoare de la momentul confirmării comenzii. Produsele sunt livrate prin firme de curierat, exclusiv pe teritoriul României. Factura ce însoţeşte produsele ţine loc de contract de vânzare-cumpărare, conform legislaţiei române, iar semnarea documentelor însoţitoare (factura, awb curier) confirmă acceptarea produselor de către client.

 

Recepţia produselor la primirea coletului.

În cazul în care clientul are o sesizare în privinţa produsului, acesta o poate adresa prin email la adresa posta@calivita.ro sau telefonic la numărul 0256/291219.

 

Politica de prețuri

Prețurile sunt exprimate în RON și conțin TVA.

 

Returul produselor

"Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără învocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului". Clientul poate denunţa unilateral contractul fără a invoca un motiv în termen de 10 zile lucrătoare cf. Ordonanței 130/2000 completată de Legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanţă, numai în scris, şi poate returna produsul (produsele) în acelaşi termen de 10 zile. CaliVita International Romania va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunţării în scris a contractului.

Suma înapoiată cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Suma înapoiată se va vira în contul clientului, comunicat în scris în notificarea transmisă prin care îşi exprimă dorinţa de returnare a produselor. Nu se acceptă pentru returnare produsele a căror sigiliu a fost desfăcut, care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri etc. Costurile pentru returul produselor vor fi achitate de către client.

Pentru orice aspect legat de retur sau alte nelămuriri, vă rugăm să trimiteţi un e-mail la posta@calivita.ro, respectiv să ne contactaţi la numărul de telefon 0256/291219.