Despre Calio

Calio.ro este website-ul partener CaliVita International al carui misiune este de a va oferi cea mai placuta experienta in achizitionarea si informarea despre produsele CaliVita.

De ce produse de la Calio.ro?

  • pentru ca aici gasiti informatii complete despre suplimentele alimentare naturale CaliVita, recomandarile si modul de administrare a acestora;
  • pentru ca produsele oferite sunt 100% originale, produse de CaliVita International in SUA si distribuite in tara noastra de CaliVita International Romania;
  • va punem la dispozitie o serie de marturii autentice provenite din publicatiile de specialitate CaliVita si de la clientii retelei noastre;
  • beneficiati de consultanta gratuita, telefonica sau online, pentru recomandari in achizitia produselor CaliVita, mod de administrare sau orice alte informatii de interes pentru Dvs;
  • continutul website-ului este orientat spre a va facilita gasirea produsului protrivit pentru Dvs si a va oferi cea mai placuta experienta in achizitia si informarea despre suplimentele naturiste CaliVita;
  • pentru ca datele Dvs de facturare si contact sunt in siguranta si nu vor fi transmise catre alte entitati;

   

Produsele CaliVita International

Consumul suplimentelor alimentare a devenit in prezent o parte utila si integranta a stilului de viata modern. Conteaza insa enorm ce produse si ingrediente consumati, motiv pentru care in continuare va prezentam compania CaliVita si aspectele care recomanda suplimentele naturale produse de aceasta.

CaliVita International este companie multinationala cu sediul central in SUA, fiind unul dintre producatorii si distribuitorii importanti de suplimente alimentare naturale, cu o istorie de mai mult de 20 ani si cu o prezenta activa in peste 30 ani la nivel global.

De ce alegem produsele CaliVita? 

Deoarece CaliVita are o gama remarcabila de produse de o calitate deosebita, produse unicat (vezi gama Vital pe grupe sanguine), produse cu atribute speciale (cum ar fi produsele cu tehnologia delayed release - eliberare lenta in organism pentru o absorbtie mai eficienta, sau Coenzima Q10 sublingual care permite de asemenea o absorbtie mai buna), combinatii unice de plante in amestecuri patentate (de exemplu, Samburex).

Majoritatea produselor CaliVita sunt fabricate in SUA, conform practicilor utilizate in industria farmaceutica. Procesul de fabricatie are loc cu respectarea celor mai stricte norme de control al calitatii, in conformitate cu GPM (Good Manufacturing Practices), cu monitorizarea continua si controlul regulat al FDA (Food and Drug Administration).

Produsele indeplinesc de asemenea normele legislatiei europene – intr-o cooperare stransa cu autoritatile locale de licentiere, pentru a fi siguri ca acestea sunt conforme cu legislatia locala (nationala).

Certificarile suplimentelor naturale CaliVita

Toate suplimentele CaliVita sunt notificate la Ministerul Sanatatii, fiind conform legislatiei romane si sunt certificate pentru Controlul Calităţii, Asigurarea Calităţii şi pentru Bune Practici de Fabricaţie. Mai mult, produse organice sunt certificate USDA Organic si European Union Organic.

   

Ce sunt suplimentele alimentare naturale?

Suplimentele alimentare naturale fac parte din Medicina Alternativa si Complementara, acestea reprezentand produse obtinute din plante cu proprietati medicinale cunoscute, probiotice, vitamine si minerale.

Conform Institutului National de Medicina Alternativa si Integrativa al Statelelor Unite ale Americii, consumul de produsele naturale si implicit suplimentele alimentare naturale reprezinta abordarea cea mai des folosita din cadrul Medicinei Alternative si Complementare, avand un procent de 17,7% din totalul tehnicilor si terapiilor folosite. Studiul se refera la anul 2007 si a fost realizat in SUA (https://nccih.nih.gov/health/whatiscam).

In Romania, terapiile naturiste precum si suplimentele naturale alimentare sunt studiate si promovate de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa Bucuresti, alaturi de celelalte terapii folosite in acest domeniu.

Medicina Alternativa si Complementara consta in metode de diagnosticare si tratament care se afla in afara medicinei conventionale. Terapiile care fac parte din aceasta, inclusiv cele cu produse naturale, sunt folosite si ca adjuvant la tratamentele conventionale. Statele Unite ale Americii sunt promotori a acestei abordari, motiv pentru care in spitalele oncologice din SUA exista cabinete integrate specializate in aceste terapii si abordari medicinale pentru a asigura cele mai bune rezultate pentru pacienti.


 

S-ar putea ca pretul produselor CaliVita sa va para mai mare decat cel al produselor asemanatoare de pe piata.

Raportul pret/calitate al produselor CaliVita este unul extraordinar de bun, si va recomandam sa verificati personal aceasta informatie.

Exista cateva aspecte de care trebuie sa tineti cont atunci cand analizati ofertele unei piete atat de eterogene ca cea a suplimentelor alimentare, pentru a nu fi pacalit de un pret prea promitator sau o reclama prea agresiva.

  • Renumele, traditia, credibilitatea producatorului sau importatorului
  • Existenta notificarii Ministerului Sanatatii, Institutului de Bioresurse Alimentare sau din partea altei institutii abilitate - lipsa acesteia poate fi un semn legat de anumite ingrediente interzise sau periculoase pentru sanatatea Dvs.
  • Pretul pe gram de substanta activa-  unele firme prezinta informatia intr-un mod inselator, inducand in eroare consumatorul. Un pret prea mic poate insemna uneori o concentratie de substanta activa foarte scazuta, de exemplu un produse cu denumirea comerciala Coenzima Q10 poate contine 10mg, 20mg, 30mg, dar si 1mg pe capsula! Citind cu atentie lista ingredientelor unui produs, s-ar putea sa aflati ca pretul real este mult mai mare decat pare.
  • Numarul de capsule/tablete/comprimate, la aceeasi concentratie/capsula poate fi un alt mod de a induce ideea unui pret scazut. Un calcul simplu va va arata care produs este cu adevarat mai ieftin.

 


CaliVita inseamna insa si spirit de echipa, valori comune, prietenie. Vei putea sa te bucuri de atmosfera deosebita creata de o comunitate de oameni preocupati de un stil de viata sanatos.

Adaugam la toate aceste motive si cele peste doua decenii de succes in activitate, ca o garantie a seriozitatii, profesionalismului si onestitatii acestei afaceri dedicate sanatatii Dvs.!