Cumpara mai ieftin devenind membru

Achizitionati produsele Calivita cu 10% reducere devenind acum membrii a retelei Calivita International!

Calio va ofera posibilitatea de a achizitiona produsele de pe site cu 10% reducere fata de pretul afisat.

Cum puteti realiza acest lucru? Deveniti acum membrii ai retelei Calivita International - beneficiati de preturi reduse pe termen lung si o serie de avantaje suplimentare. In plus, inregistrarea e gratuita!


Avantajele de a fi membru a retelei Calivita International

Membrii retelei Calivita International beneficiaza de o serie de avantaje dintre care cel mai important este posibilitatea de a achizitiona produsele la preturi de club si anume cu 10% mai reduse fata de cele afisate pe site-ul nostru.

Inscrierea in reteaua Calivita International este gratuita, perioada de membru fiind de asemenea fiind gratuita si lipsita de obligatii.

Pentru descrierea completa a beneficiilor de a fi membru Calivita precum si despre sistemul MLM al Calivita International va rugam click aici.


Pasi necesari pentru a deveni membrii a retelei Calivita International

Pentru a deveni membrii a retelei Calivita International cu drepturi depline si pentru a beneficia de reducerea de pret de 10% trebuie sa urmati urmatorii pasi:

Pasul 1. Completati formularul de inscriere de pe pagina oficiala a Calivita Romania prin click aici.

Model formular inscriere Calivita

Campul cu codul de sponsor va fi deja completat pentru Dvs, ramanand doar sa completati datele personale si sa acceptati termenii si conditiile prezentate. Dupa finalizarea inscrierii veti primi codul de membru si un e-mail care va va solicita sa confirmati inscrierea. Codul de membru il veti putea utiliza pentru a beneficia de reducere inclusiv la prima comanda (pasul 2).

Atentie! Pe site-ul nostru Calio.ro codul de membru va fi activ si va putea fi utilizat dupa 24 ore de la inregistrare.

Pasul 2. Plasati pe site-ul nostru Calio.ro o comanda care sa totalizeze minim 66 PC (Puncte comerciale) - pentru aceasta prima comanda livrarea va fi asigurata gratuit. Numarul de PC a fiecarui produs in parte le regasiti pe site-ul nostru dupa codul produsului.

Model puncte comerciale Calivita

Pasul 3. Achitati prima comanda la ridicare (comanda care a fost plasata de minim 66 PC).

Asta a fost tot! De acum sunteti membru cu drepturi depline si puteti beneficia de preturile de club (cu 10% reducere fata de preturile listate pe site-ul nostru) indiferent de numarul sau valorea produselor comandate, fara a mai fi necesara o comanda minima. Pentru aceste comenzi se vor aplica costuri de livrare in functie de varianta aleasa.


Cum beneficiez de reducerea de pret dupa ce am devenit membru?

Reducerea de pret se va aplica la finalizarea comenzii pe site-ul Calio.ro prin introducerea codului tau de membru cu drepturi depline dobandit dupa finalizarea procesului de inregistrare ca membru si achitarea primei comenzi.

Model inserare cod membru Calivita

Fie ca alegeti sa deveniti membrii a retelei Calivita International sau preferati sa cumparati produsele direct, fara o inregistrare prealabila, va asteptam in continuare pe site-ul nostru Calio.ro pentru cea mai placuta experienta in achizionarea produselor Calivita!